Malatya’da asayiş uygulaması yapıldı

Malatya”da narkotik, asayiş ve kaçakçılık suçlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 22 kişiden 2’si tutuklandı.

Ekleme: 06.05.2022 18:09:35 / Güncelleme: 06.05.2022 18:09:35 / Güncel / Malatya Haberleri
Destek için 

Malatya’da narkotik, asayiş ve kaçakçılık çalışmalarında 985 gram uyuşturucu madde, 105 uyuşturucu hap, 9 adet silah ve çok sayıda fişek ele geçirilirken 2 kişi de tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş, Narkotik ve KOM Şube müdürlüklerinin yaptığı çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, bir şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada; 113,67 gram metamfetamin maddesi ile 2 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği, adli makamlara sevk edilen şahsın tutuklandığı belirtildi.

Kale uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca ve aynı uygulama noktasında bir otobüste yapılan aramada, 510 gr toz esrar ile diğer yolcu otobüsünde ise 700 adet gümrük kaçağı cinsel içerikli ürünün ele geçirildiği belirtilen açıklamada, konularla ilgili 4 kişi hakkında tahkikatın başlatıldığı ifade edildi.

Açıklamanın devamında; farklı yer ve zamanlarda yapılan çalışmalarda, 14 ayrı şahsın üzerinden toplam 6 adet tabanca, 1 adet kurusıkı, 1 adet tüfek, çok sayıda fişek ve kesici alet ile 103 uyuşturucu hap ile 362 gram narkotik maddenin ele geçirildiği, Merkez Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesinde bir site içerisinde meydana gelen silahlı kavga olayı ile ilgili gözaltına alınan Ç.S. isimli şahsın sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

Merkez Yeşilyurt ilçesinde yapılan çalışmalara, motosiklet hırsızlığı şüphelisi 3 şahsın yakalandığı ve motosikletin müştekisine teslim edildiği açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)

İlgili Galeriler