Adıyaman'da Siyer Yarışması'na destek veren öğretmen ve idarecilere plaket takdim edildi

​​Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Adıyaman merkez ve ilçelerinde Siyer Yarışması'nda dereceye girerek ödül almaya hak kazanan öğrencilere hediyeleri takdim edilirken yarışmaya katkı sunan öğretmen ve idarecilere de plaket takdim edildi.

Ekleme: 05.05.2022 11:55:08 / Güncelleme: 05.05.2022 11:58:18 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Adıyaman'da onlarca merkezde gerçekleştirilen "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temalı Siyer Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler, ödül almanın mutluluğunu yaşamakla beraber en güzel ödülün siyeri okumak olduğunu belirttiler.

Adıyaman Peygamber Sevdalıları Dernek Başkanı Ayhan Üstün, Adıyaman merkez ve ilçelerinde ödül almaya hak kazanan öğrencileri okullarında ziyaret ederek ödüllerini takdim etti.

Üstün, "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temalı Siyer Yarışması'na gönüllü olarak destek veren ve idareci ve öğretmenleri de ziyaret ederek kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Yarışmada dereceye girerek hediye alan öğrencileri tebrik eden Bedir Yaman, "Örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi yürüten Şehit Fazıl Gürs Ortaokulu olarak öğrencilerimizin kendini gerçekleştiren, Peygamberini ve dinini bilen öğrenciler olarak yetişmesi için gayret gösteriyoruz. Bu anlamda derneklerimizin ve vakıflarımızın bu eğitim yolculuğumuzda sunmuş oldukları her türlü katkı için teşekkür ediyoruz. Peygamber Sevdalılarının "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temalı çalışmasıyla öğrencilerimizi desteklemeleri ve bu anlamda öğrencilerimizi ödüllendirmeleri bizi çok mutlu etti, teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bedri Yaman

Öğrencilerinin hediye kazanmış olmasına sevinen Sümeyye Koparal ise, "Çocuklar heyecanlı bir şekilde çalıştılar, sevdiler. Peygamber Efendimizi derslerde anlatmak başka, böyle yarışmalar vesilesiyle çalıştıkları vakit gönüllü çalışmış oluyor, severek okumuş oluyorlar. Bizim amacımız da okuduklarını hayatlarına geçirmeleridir. Umarım bunu da başarırlar. Buna vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum." dedi.

Sümeyye Koperal

Hediye kazanan öğrencilerden Zeliha Binicier ve Şeyma ilik ise, yarışmaya katılma amaçlarının Peygamber'in Sallallahu Aleyhi Vesellem hayatını okumak ve O'nun hayatını öğrenmek olduğunu belirtti. Yarışmaya katkı sunan herkse teşekkür etti. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler