HÜDA PAR Ağrı Merkez İlçe Başkanı Yılmaz ve yönetimi hastaları ziyaret ederek bayramlaştı

HÜDA PAR Ağrı Merkez İlçe Başkanı Rıfat Yılmaz ve beraberindekiler, Ramazan Bayramı münasebeti ile Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalar ve sağlık çalışanları ile bayramlaştı.

Ekleme: 03.05.2022 20:05:08 / Güncelleme: 03.05.2022 20:06:56 / Güncel / Ağrı Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Ramazan Bayramı'nın idrak edildiği İslam aleminde bayramlaşma programları devam ediyor.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hastalar ile bayramlaşmak için HÜDA PAR'dan bir heyet ziyarette bulundu.

HÜDA PAR Ağrı Merkez İlçe Başkanı Rıfat Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı Selim Babayiğit, il yöneticileri ve Gençlik Kolları üyelerinin bulunduğu heyet, önce sağlık çalışanlarının bayramlarını sonrada hastanede tedavi gören hastalar ve yakınları ile bayramlaştı.

Bayramlaşma sırasında Gençlik Kolları üyeleri şeker ve kolonya ikramında bulundu.

Ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirten tedavi gören hastalar ve yakınları bu çalışmadan dolayı ziyareti gerçekleştiren HÜDA PAR yöneticilerine teşekkür etti.

Yürüttükleri ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Rıfat Yılmaz, "Cenab-ı Hak 30 günlük mübarek Ramazan ayının akabinde Bayram ikramında bulundu. Bayram demek, kardeşlik hukuku, insanların birbirleri ile kenetlenip yardımlaşması demektir. Yaşadığımız Ramazan Bayramı münasebeti ile Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hastaları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik. Hastalar ve yakınları bu ziyaretimiz münasebeti ile mutlu olduklarını belirtti." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler