Bursa Umut Kervan’ından yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet dağıttı

Umut Kervanı, Bursa'da her yıl olduğu gibi bu Ramazan Bayramı öncesinde de ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları giydirerek mutluluklarına ortak oldu.

Ekleme: 01.05.2022 10:35:12 / Güncelleme: 01.05.2022 10:42:26 / Güncel / Bursa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Ramazan ayında hayırseverler tarafından kendilerine teslim edilen gıda ve kırmızı etleri ihtiyaç sahiplerine düzenli bir şekilde dağıtan Bursa Umut Kervanı, bayram arifesinde de yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık giydirme programı gerçekleştirerek yardımlarına devam ediyor.

Yetim giyindirme programı kapsamında Bursa Umut Kervanı konferans salonuna getirilen çocuklar, aileleriyle beraber bayramlıklarını beğendi. Programda onlarca çocuk gönüllerince kıyafet ve ayakkabı aldı.

Yetim giydirme programı ilgili İLKHA muhabirine konuşan Bursa Umut Kervanı yardım komisyonu üyesi Ebubekir Arslan, “Bursa Umut Kervanı olarak her yıl icra ettiğimiz yetim giydirme programı mağdurlar ve muhtaçları giydirmeye çalışıyoruz. Her bayramda yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları giydiriyoruz.” diye belirtti.

 

“Hayırseverlerimiz bize daha çok destek olsa biz de daha çok yetimi mutlu etmeye çalışacağız”

Bayramın sevinç olduğunu söyleyen Arslan, “Umut Kervanı olarak bayramda yetimlere umut, sevinçlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Bursa Umut Kervanı olarak 150 yetim, mağdur ve muhtaç ailemizin çocuklarını giydirdik. Hayırseverlerimiz bize destek olsa biz de daha çok yetimi mutlu etmeye çalışacağız. Eğer biz bu yetimlerin mutluluğuna sebep olursak ve mutlu edersek, Allah da kıyamet günü mahşerde bizleri sevindirecektir.” dedi.

Arslan, “Yetimlerin İslam’daki yeri farklı olduğu için özellikle yetim giydirme programları yapıyoruz. Bu yılda yetim giydirme programı yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Rabbim bütün hayırseverlerimizden razı olsun inşallah.” diye konuştu.  (İLKHA)













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar