Mardin'den İdlib'e gönderilen giyim kolileri sahiplerine ulaştı

​"15 Nisan Yetimler Günü" münasebetiyle, daha önce İdlib'teki yetim ve muhtaçlara giyim kolisi gönderen Mardin Umut Kervanı'nın yardımları sahiplerine buldu.

Ekleme: 30.04.2022 17:45:11 / Güncelleme: 30.04.2022 17:47:16 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Daha önce hayırseverlerin yardımıyla alınan 500 ferace, 200 adet çocuk giyim takımı, yüzlerce çanta ve çocuk giyiminden oluşan giyim paketi, İdlib'in çadır kentlerinde yaşayan yetim ve muhtaç ailelere teslim edildi.

İdlib'te hem yetişkinlere hem de çocuklara ayrı ayrı kurulan dağıtım yerlerinden yetim ve muhtaçlara verilen yardımlar, bayram öncesi birçok ihtiyaç sahibini sevindirdi

Gönderilen ürünlerin sahiplerine ulaştırıldığını belirten Mardin Umut Kervanı Başkanı Fatih Akman, "Hamdolsun Ramazan ayının bereketiyle her gün yeni bir çalışmaya imza atıyoruz. "Dünya Yetimler Günü" münasebetiyle bir süre önce kardeşlerimizle bir çalışma başlatmış ve kamuoyuyla paylaşmıştık. Bugün yaptığımız çalışmanın neticelendiği haberini aldık. Yanımızda İdlib'in kardeşleri olan Halep'ten Necva ve Rezen kardeşlerimizle bugün bu açıklamayı yapmak istedik. Hamdolsun bir süre önce Dünya Yetimler Gününde İdlib'teki çadır kentlerde dağıtılmak üzere 500 adet ferace, 200 adet çocuk giyim takımı, yüzlerce pantolon, çanta ve giyim malzemesi yollamıştık. Dün öğrendik ki emanetler sahiplerine ulaşmış. İdlib'te çadır kentlerde yaşayan yetim ve muhtaçlara bu yardımlarımız ulaştırılmış. Rabbim katkı sunan hayırseverlerden razı olsun. Allah'ın izniyle çalışmalarımız bu şekilde devam edecektir. Allah'a emanetsiniz." dedi. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler