​Suriye'deki saldırıda hayatını kaybeden asker toprağa verildi

​Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde yer alan Mare Soran'da PKK tarafından düzenlenen roketli saldırıda vefat eden Malatyalı Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs (34) için Şehir Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

Ekleme: 23.04.2022 20:45:12 / Güncelleme: 23.04.2022 20:49:28 / Güncel / Malatya Haberleri
Destek için 

İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından ikindi namazı sonrası kıldırılan cenaze namazı ile birlikte Altınörs'ün naaşı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve protokolün omuzlarında tekbirler eşliğinde cenaze aracına taşındı ve daha sonra getirildiği kabristanda defnedildi.

Cenaze törenine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Aydın Baruş, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Çakır, Bülent Tüfenkci ve Hakan Kahtalı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Adnan Ertem, 2. Ordu Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Selami Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Özel Hareket Daire Başkanı Selami Türker, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ercan Altın ile askeri ve polis erkanı, vatandaşlar ve yakınları katıldı. (İLKHA)