Batı’da İslam’a karşı tahammülsüzlük hali var!

Avrupa Gençlik Derneği Bölge Başkanları Toplantısı Salih Turhan’ın katılımıyla Viyana’da gerçekleştirildi.

Ekleme: 23.04.2022 14:28:11 / Güncelleme: 23.04.2022 14:29:27 / İslam
Destek için 

Avrupa Gençlik Derneği Bölge Başkanları Toplantısı Salih Turhan’ın katılımıyla Viyana’da gerçekleştirildi. Turhan, burada yaptığı konuşmada İslamofobik açıklamalara değinerek, İslam’ın Avrupa’da yayılmasını kimsenin önleyemeyeceğini söyledi.

Toplantı Viyana’da gerçekleştirildi!

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) – Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, Avusturya’nın Başkenti Viyana’da gerçekleştirilen Avrupa Gençlik Derneği Bölge Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıya Salih Turhan’ın yanı sıra AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı da katılım gösterdi.

İftar programı düzenlendi!

Yoğun katılım ve ilgiyle gerçekleştirilen toplantıda Avrupa Gençlik Derneği’nin Avrupa’daki çalışmaları üzerine istişarelerde bulunuldu. Toplantının ardından ise teşkilat mensuplarının ve bölgedeki Müslümanların katılımıyla Avrupa Gençlik Derneği Geleneksel İftar Programı düzenlendi.

İslam’ın Avrupa’da yayılmasını önleyemezler!

Salih Turhan konuşmasında Batı zihniyetine ve Batı’nın Müslümanlara bakışına değinerek, “Batı’da İslam’a karşı tahammülsüzlük hali var. Dolayısıyla İslamofobi çalışmaları yürütülüyor. Ne kadar İslamofobi çalışmaları yaparlarsa yapsınlar, ne kadar Müslümanları ‘sözde terör ile’ irtibatlandırmaya çalışırlarsa çalışsınlar İslam’ın Avrupa’da yayılmasını önleyemezler” dedi.