Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Ekleme: 23.04.2022 07:40:14 / Güncelleme: 23.04.2022 07:40:14 / Güncel
Destek için 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Edirne-İstanbul yolunun 32-35. kilometreleri arasında Selimpaşa köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-Gerede-Kızılcahamam yolunun 19. kilometresinde bulunan Aktaş-2 Köprüsündeki onarım çalışmaları nedeniyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Aydıncık-Silifke yolunun 25-27. kilometreleri arasında Yeşilovacık-Aydıncık arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Çavdır-Kemer ayrım yolunun 2-11. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

5-Zonguldak-Devrek-Mengen Yolunun 17-18. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle Zonguldak istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Pınarbaşı-Sarız yolunun 6-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Of-Çaykara yolunun 10-47. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Belören-Hadim yolunun 14-17. kilometreleri arasında Eyiste Viyadüğü yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Gediz-Uşak yolunun 0-19. kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

10-Sinop-Samsun yolunun 24. kilometresinde yarma şevinde iksa duvarı ve pere kaplamada meydana gelen hareketlenme nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)