Yol durumu ve kapalı yollar

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Ekleme: 22.04.2022 07:55:12 / Güncelleme: 22.04.2022 08:58:59 / Güncel
Destek için 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dâhil) Kılıç Kavşağı-Orhangazi Kavşağı Kesimi 2-5. kilometreleri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle çalışma programına göre İstanbul ve İzmir yönlerinde 1 şerit (sağ veya sol şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

2-Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Kırıkkale-Kırşehir yolunun 35-39. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden (Kırşehir-Kırıkkale ) iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Muğla-Kale yolunun 24-27. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-(Giresun-Keşap) Ayr.-Dereli-Pınarlar yolunun 31-48. kilometreleri arasında meydana gelen sel tahribatı nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

6-Tokat-Sivas yolunun 37-42. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Çanakkale-Bandırma yolunun 45-47. kilometreleri arasında (Bandırma Şehir Merkezi) seviyeli kavşak çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Kastamonu-Ilgaz-Çankırı yolunun 71. kilometresinde bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tünelindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle tünelin Çankırı-Kastamonu istikametindeki tüp trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametteki tüpden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Parlayıcı ve patlayıcı madde taşıyan taşıtlar tünele girmeden Ilgaz Dağı üzerine yönlendirilmektedir.

9-Osmaniye-Nurdağı yolunun 38-45. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Söğüt-Seydikemer yolunun 50-59. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. (İLKHA)