Dargeçit'te Siyer Yarışması kazananlarına ödülleri verildi

Mardin'in Dargeçit ilçesinde Siyer Yarışmasında dereceye girerek ödül kazananlara ödülleri takdim edildi.

Ekleme: 21.04.2022 13:55:09 / Güncelleme: 21.04.2022 14:22:34 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın "O'nu oku, O'nu yaşa" temasıyla şubat ayında Türkiye genelinde düzenlediği Siyer Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri dağıtılmaya devam ediyor.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde de Siyer Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı. Tablet, akıllı bileklik, ayakkabı, satranç takımı gibi birçok ödül dağıtıldı.

Ödül dağıtımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Dargeçit temsilcisi Kadri Şengül şunları söyledi:

"Bilindiği üzere geçtiğimiz şubat ayında Türkiye genelinde ödüllü Siyer Yarışması düzenledik. Katılımın yoğun olduğu bu yarışmada elbette dereceye giren oldu ve hediyeler kazandılar. Bu minvalde Dargeçit ilçemizde de kazananlar oldu. Biz de onlara hediyelerini takdim ederek başarılarının devamını diledik ve tebrik ettik. Tabi ki en büyük kazanç Peygamber Efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hayatını öğrenmek oldu. Ama dereceye girenlerin ayrıca bir ödül kazanmaları motivasyon ve bilgiye değer verme açısından önemliydi. Kazanan kardeş ve bacılarımızı tekrardan tebrik ediyorum." (İLKHA)