İHO EBRAR Mardin'de yetim ailelere yardımda bulundu

​ Avrupa merkezli uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR, Mardin'de onlarca aileye bir hayırseverin bağışladığı alışveriş çeklerini verdi.

Ekleme: 20.04.2022 14:45:12 / Güncelleme: 20.04.2022 14:48:51 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İHO EBRAR genel ve Mardin'deki çalışmalarıyla ilgili konuşan İHO EBRAR Türkiye Temsilcisi Memduh Emek, hayır sahiplerinin verdikleri kadarını verebildiklerini bu yüzden daha fazla hayırseverin bağışlarını beklediklerini söyledi.

Emek ayrıca şunları söyledi:

"İHO EBRAR olarak şu an Mardin'deyiz. Hayırseverlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşsın diye bizlere emanet ettiklerini Mardin ilimizde dağıtmak için bulunmaktayız. İHO EBRAR olarak Türkiye'nin birçok ilinde Afrika kıtasının da birçok ülkesinde yardım faaliyetlerinde bulunmaktayız. Tabi bu faaliyetleri hayır sahiplerinin bizlere verdiği ölçüde yapabilmek durumundayız. O yüzden hayır sahiplerine seslenmek istiyoruz, siz bizlere yardım ettiğiniz sürece bizlerde ihtiyaç sahiplerine hızlı ve doğru bir şekilde ulaşmaya çalışıyoruz. Allah hayır sahiplerinden razı olsun. İnşallah şu an Mardin'de birçok ailemize alışveriş çeki dağıtacağız." (İLKHA)





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar