​Şanlıurfa'da geri dönüşüm toplayan kadın ve çocuklar için imzalar atıldı

CARE International Türkiye ile Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle geri dönüşüm malzemeleri toplayarak geçimlerini sağlayan 100 ailenin hayat standartlarının yükseltilmesi amaçlanıyor.

Ekleme: 20.04.2022 09:15:07 / Güncelleme: 20.04.2022 09:15:07 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Mülteciler başta olmak üzere dezavantajlı toplum gruplarına yönelik, ekonomik ve sosyal kalkınmayı hedefleyen projeler uygulayan ve yurt dışı fonlarla destekleyen CARE International Türkiye ile Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında bir işbirliği protokolü imzalandı.

Şanlıurfa Valiliği toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Abdullah Erin, Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ile CARE International Türkiye Ülke Direktörü Sherine Hasan İbrahim katıldı.

"Sokakta Dönüştürülebilen Atık Madde Toplayarak Geçimini Sağlayan Kadın ve Çocukların Yaşam Kalitesinin Yükseltilmesi Projesi"ne ait işbirliği protokolünü onaylayan Vali Erin, CARE International Türkiye Temsilciliği ile daha önceden de çok faydalı işbirliklerine imza attıklarını ifade ederek, devam eden projelerin yanında bugün imzalanan projenin de çok anlamlı olduğunu belirtti. Vali Erin, desteklerinden dolayı CARE International Türkiye Temsilcisi Sherine Hasan İbrahim'e teşekkür etti.

Uygulanacak proje ile sokaklarda geri dönüşüm malzemeleri toplayarak geçimlerini sağlayan başta kadın ve çocuklar olmak üzere, toplam 100 ailenin hayat standartlarını yükseltmek amaçlanıyor. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar