CHP'li Meclis Üyesi, su faturasına kızdı, AK Parti'ye geçti

2019 seçimlerinde CHP'den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi seçilen Fahrettin Yürek, AK Parti'ye geçti.

Ekleme: 18.04.2022 23:35:23 / Güncelleme: 18.04.2022 23:39:10 / Güncel
Destek için 

İl Başkanlığında düzenlenen törenle AK Parti'ye geçen Fahrettin Yürek'e rozetini AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe taktı.

Kabaktepe, hizmet kervanının güçlenerek büyüdüğünü belirterek "İnsan dünyaya bıraktığı şeydir' derler. Biz de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ardımızda hem insanlık için hem Türkiye hem de İstanbul için güzel ve hayırlı hizmetler bırakmak için çalışıyoruz. Bu hizmet kervanında her birimizin katkısı çok kıymetli." dedi.

AK Parti saflarına geçmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Fahrettin Yürek, "Bu kararı almamda en büyük etkenlerden biri İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe'nin samimiyeti ve güveni olmuştur. Kendisine ve teşkilatına bir kez daha teşekkür ediyorum. Mutlu ve gururluyum. Allah'ın izniyle bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Ailemle birlikte bu kutlu davaya en iyi şekilde hizmet etmeye gayret edeceğim." şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanlığının açıklamasında, Yürek'in, oturmadığı eve İSKİ tarafından gönderilen su borcuna isyan ettiği, İBB yönetimini eleştirdiği, söz konusu hatanın telafi edilmesi yerine CHP yönetiminin sert tepkisiyle karşılaştığı, parti toplantılarına dahi çağrılmadığı, bunun üzerine CHP'den istifa ederek bir süre çalışmasını bağımsız sürdürdüğü ve kendi iradesiyle almış olduğu karar ile AK Parti saflarına geçtiği belirtildi.