IHO EBRAR Çad'da binlerce kişiye yardım ulaştırdı

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Ramazan 2022 çalışmaları kapsamından Çad'da binlerce kişinin faydalandığı gıda kolisi, kurban eti ve Kur'an-ı Kerim dağıtımı yanı sıra iftar sofrasında yüzlerce kişiyi ağırladı.

Ekleme: 18.04.2022 12:45:13 / Güncelleme: 18.04.2022 12:46:52 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Dünyanın birçok ülkesinde yetim, mağdur ve ihtiyaç sahiplerine ulaşan IHO EBRAR, günler öncesinden gittiği Çad'da 2022 Ramazan Çalışmaları kapsamında birçok projeyi hayata geçirerek mazlumlara umut oldu.

Kuruluş, daha önce başkent Encemine'de yaptığı gıda yardımı ve iftar organizasyonunun ardından bu kez başkentten 120 kilometre uzaklıkta olan Baguriumi bölgesinde yüzlerce aileye gıda kolisi ve kurban eti dağıtarak 600 kişiye de iftar verdi. Kuruluş ayrıca çok sayıda Kur'an kursu öğrencisine Kur'an-ı Kerim hediye etti.

 

Yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklama yapan IHO EBRAR Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Yıldırım, "Ramazan 2022 çalışmaları kapsamında mağdur coğrafyalardan olan Çad'da hayırseverlerimizin bağışladığı zekât, fitre, sadaka ve kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda; Kur'an talebelerine Kur'an-ı Kerim hediye ettik. İhtiyaç sahibi çok sayıda aileye gıda kolisi ulaştırdık. Hayırseverlerimizin bağışladığı adak, akîka ve sadaka kurbanlarının vekâletini yerine getirerek elde edilen etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Yaklaşık 600 kişiye de düzenlediğimiz organizasyon ile iftar verdik. Katkıda bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz." dedi. (İLKHA)

 





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar