Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Ekleme: 17.04.2022 07:40:15 / Güncelleme: 17.04.2022 10:00:35 / Güncel
Destek için 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Basın Ekspres yolunda Mahmutbey Batı Kavşağı-İkitelli Kavşağı arası ve O-3 TEM Otoyolu, Ispartakule Kavşağı-Mahmutbey Batı Kavşağı arasında TEİAŞ ait bulunan mevcut enerji nakil havai hatlarının koruma telinin, TEİAŞ ekipleri tarafından yenilenmesi çalışmaları nedeniyle, Otoyol üzerindeki trafik iki yönlü olarak 10-15 dakikalık aralıklarla kontrollü kapatılacaktır.

2-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

3-Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Bursa Batı Kavşağı-Karacabey Kavşağı 31-40. kilometreleri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle İstanbul istikameti yönü trafiğe kapatılacaktır. Ulaşım İzmir istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır.

4-İzmir-Torbalı-Belevi yolunun 15-17. kilometreleri arasında farklı seviyeli kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

5-Pınarhisar-Saray yolunun 34-37. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

6-Bayramözü-Hirfanlı Barajı yolunun 0-5. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan (Kargın Selimağa Köyü ile Karakaya Köyünü birbirlerine bağlayan köy yolundan) sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

7-Boyabat-Saraydüzü-Kargı yolunun 28. kilometresinde sinde dolgu şevinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 30-34. kilometreleri arasında (Büyükeceli ve Yanışlı arası) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.

9-Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 48-49. kilometreleri arasında meydana gelen yol çökmesi nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

10-Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 62. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Ereğli istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım 61-65. kilometreler arasında diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)