Dargeçit Umut Kervanı yetimlere iftar yemeği verdi

​Mardin'in Dargeçit ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Dargeçit Umut Kervanı, 200 yetim ve ailesine iftar yemeği verdi.

Ekleme: 16.04.2022 20:20:13 / Güncelleme: 16.04.2022 20:22:34 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Geçtiğimiz aylarda Dargeçit'te temsilciliğini açan Dargeçit Umut Kervanı, yardım çalışmalarına hemen başladı. Ramazan ayında birçok yardımda bulunan Dargeçit Umut Kervanı, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

"Dünya Yetimler Günü" münasebetiyle 200 yetim ve ailesine iftar yemeği verildi.

Bursa'dan bir iş adamının katkılarıyla bu çalışmayı yaptıklarını belirten Dargeçit Umut Kervanı Başkanı Kadri Şengül şunları söyledi:

Dargeçit Umut Kervanı insani yardım faaliyetleri çerçevesinde ve Dünya Yetimler Günü olması münasebetiyle hayırsever bir abimizin katkılarıyla inşallah bugün ilçemizdeki yetimleri bir araya getiriyoruz. Onlarla iftarda buluşuyoruz. Bu konuda yardımcı olan, katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Rabbim kendilerinden razı olsun.

Şengül, "Hayırseverlerimiz inşallah bizlere ulaştıkları zaman bizler de inşallah daha fazla yetime ve muhtaca ulaşmaya çalışacağız. Umut Kervanı bu tür faaliyetler üzerinde durur. Sürekli yetimlerin ve muhtaçların yardımına koşmaktadır. Bu konuda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun." dedi. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler