Mardin Umut Kervanı ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımlarını ulaştırıyor

Mardin'in Yeşilli ilçesi ve Ortaköy mahallelerinde yardımlarını sürdüren Umut Kervanı, muhtaç ve yetim ailelere yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

Ekleme: 14.04.2022 17:55:12 / Güncelleme: 14.04.2022 17:55:12 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Türkiye ve dünyada olduğu gibi Mardin'de de yardım faaliyetlerine ağırlık veren Umut Kervanı, ilçe ve mahalleri de unutmayarak yardımlarını devam ettiriyor.

Mardin merkez Artuklu ilçesine bağlı Ortaköy ve çevre mahallelerinde de yardımlarını devam ettiren Umut Kervanı burada 70 muhtaç ve yetim aileye gıda paketi dağıttı.

Muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını ellerinden geldikçe gidermeye çalıştıklarını söyleyen Ortaköy Temsilcisi Lokman Koç, hayırseverlerden bu yardım gemisine katkıda bulunmalarını istedi.

Umut Kervanı Yeşilli Temsilcisi Metin Tekin, 3'üncü etap yardım çalışmaları kapsamında muhtaç ve yetim ailelere gıda kolisi ve kırmızı et dağıtımı yaptıklarını belirtti.

Muhtaç sayısının arttığını belirten Tekin, hayırseverlerden de Ramazan ayında yardımlarını arttırmalarını beklediklerini ifade etti.

Umut Kervanı Yeşilli Temsilcisi Metin Tekin

Söz konusu yardımlarla gönüllere dokunmayı amaçladıklarını ve Ramazan'da kimseyi aç bırakmak istemediklerini söyleyen Tekin, yaptıkları yardım çalışmaları hakkında şunları dile getirdi:

"Umut Kervanı Yeşilli Temsilciliği olarak Ramazan ayı münasebetiyle yardım faaliyetlerimize devam ediyoruz. İnşallah bugün 3'üncü etap dağıtımlarımızı gerçekleştireceğiz. Bugün tespit komisyonuyla tespitlerini gerçekleştirdiğimiz yetim ve muhtaç ailelerimize gıda ve kırmızı et yardımı yapacağız inşallah. İnfakta bulunan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah'ın izniyle infak ve yardımlarını muhtaçlara ulaştırıyoruz. Sıkıntılar ne yazık ki var. Muhtaçlar başvurularını yapıyorlar, tespit komisyonumuz başvuru yapanların durumlarını kontrol ediyor. Kontroller tamamlandıktan sonra ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverlerden gelen zekât, fitre ve infakları kendilerine ulaştırıyoruz. Rabbim yardımda bulunan cömert kardeşlerimizden razı olsun. Her seferinde yaptığımız çağrıyı yenilemek istiyorum; imkânı olan kardeşlerimizi daha fazla infak ederek yardımda bulunmaya ve daha fazla gönüle dokunmaya davet ediyoruz." (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler