Bitlis Belediyesinden üniversite öğrencilerine iftar

Bitlis Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gönül Sofrası’nın bugünkü konukları Bitlis Eren Üniversitesi öğrencileri oldu.

Ekleme: 13.04.2022 22:45:13 / Güncelleme: 13.04.2022 22:45:13 / Güncel / Bitlis Haberleri
Destek için 

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’ın ev sahipliğinde Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve Emniyet Müdürü Celal Özcan’ın da katıldığı iftar yemeği Rahva kampusundaki yemekhanede gerçekleştirildi. 

Her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan ayında sıcak yemek ikramına bu yıl da ‘Gönül Sofrası’ sloganı ile devam eden Bitlis Belediyesi, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Üniversite kampusunda bulunan yemekhanede yaklaşık bin 500 öğrenciye Bitlis Belediyesi tarafından iftarda sıcak yemek ikramında bulunuldu.      

Ramazan sevincini ve bereketini tüm şehre yayacak çalışmalar planladıklarını belirten Tanğlay, “Ramazan ayının anlam ve önemini hissettirmek, sevgiyi çoğaltmak, kardeşliğimizi pekiştirmek ve gönüllere dokunup hayır dualar almak istiyoruz. Bu manada şehrimizde misafir olan genç kardeşlerimizin Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerini de unutmamız mümkün değildi. Her ne kadar ailelerinden uzakta olsalar da Bitlis Belediyesi olarak şehrimizin misafirleri olan genç arkadaşlarımıza aile sıcaklığında bir Ramazan ayı yaşatmak istedik. Sıcak, huzurlu anne yemeği tadında olmasa da aile atmosferinde birlikte iftarımızı açtık. Her biri ülkemizin geleceği olan genç kardeşlerimize başarılar diliyorum.” dedi. (İLKHA)