Diyarbakır'da kuyumcuya girip, iş yeri ortağını göğsünden vuran 3 şüpheli yakalandı

​Diyarbakır'da, kuyumcu dükkânına giren ve iş yeri ortağı Z.A.'yı (43) tabancayla göğsünden vurduktan sonra kaçan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Ekleme: 13.04.2022 22:25:11 / Güncelleme: 13.04.2022 22:25:11 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Olay, dün öğle saatlerinde, Kayapınar ilçesi Musa Anter Caddesi'ndeki kuyumcu dükkânında meydana geldi.

3 kişi, girdikleri iş yerinin ortağı Z.A.'ya tabancayla ateş etti. Göğsünden vurulan Z.A. yere yığılırken, şüpheliler de kaçtı.

Kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan Z.A.'nın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 şüphelinin kimliklerini tespit etti. M.A., B.B. ve M.D.'nin saklandığı adres tespit edildi. Şüpheliler, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Konuya dair İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin 12/04/2022 günü Kayapınar İlçesi Musa Anter Caddesinde bulunan bir kuyumcuda gerçekleşen *Nitelikli Yağma* olayının aydınlatılmasına yönelik yaptıkları hassas çalışmalar kapsamında;

İki Şüphelinin beyaz renkli bir araç ile olay yerine yakın bir alanda indikleri, elinde silah ve bıçak olan şüphelilerin kuyumcuya girecekleri sırada iş yeri sahibi tarafından fark edildikleri iş yeri sahibi Z.A.nın belindeki silahını çıkardığı sırada şüphelilerden M. D. nin Müşteki Z. A 'ya doğru bir kez ateş ettiği ve işyerine girmeden diğer şüpheli B. B. ile beraber geldiği istikamete doğru gittikleri daha önce kendilerini bırakan beyaz araca binerek kaçtıklarını tespit edilmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan kapsamlı kamera çalışmaları neticesinde, olay öncesi ve sonrasında kullandıkları iki araç ve 3 şüpheli şahıs eş zamanlı operasyon ile suç aletleri ile birlikte yakalanmıştır.

13/04/2022 günü adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli tutuklanmıştır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

 







Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar