Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Ekleme: 13.04.2022 07:55:09 / Güncelleme: 13.04.2022 07:55:09 / Güncel
Destek için 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

2-TİS Otoyolunun (Toprakkale-İskenderun) Serbest Bölge Kavşağı-Gözeneler Kavşağı Kesimi 0-7. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Trabzon-Gümüşhane yolunun 28-31. kilometreleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Kırıkkale-Kırşehir yolunun 35-39. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden (Kırşehir-Kırıkkale) iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5-Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

6-Salihli-Alaşehir yolunun 0-3. kilometreleri arasında hızlı tren çalışmaları kapsamında her iki istikamette ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

7-Pınarbaşı-Sarız yolunun 6-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-Sinop-Samsun yolunun 81-91. kilometreleri (Turgut Özal Kız Yurdu Kavşağı-Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü) arasında akıllı kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 62. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Ereğli istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım 61-65. kilometreler arasında diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

10-Şırnak-Uludere yolunun 8-12. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. (İLKHA)