Fransa Yetim Eli Uganda’da yüzlerce çocuğu giydirdi

Yaptığı yardım faaliyetleriyle bilinen Uluslararası Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Ramazan ayı dolayısıyla Uganda’nın Namıtumba kentinde yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu giyindirdi.

Ekleme: 12.04.2022 12:35:08 / Güncelleme: 12.04.2022 12:43:33 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Yardım kuruluşlarının Afrika’daki çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmalar kapsamında gıda, nakdi yardım, iftar programının yanı sıra giyindirme projeleri de hız kesmeden devam ediyor.

 

Uganda ülkesinde bulunan Fransa Yetim Eli, yüzlerce çocuğa umut oldu. Giydirme projesi hakkında bilgi veren Fransa Yetim Eli Genel Başkan Yardımcısı Ümit Ataş, Ramazan dolayısıyla Afrika’nın birçok ülkesinde yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

Ataş, “Ramazan dolayısıyla Afrika’dayız. Farklı ülkelerde yardım faaliyetlerimiz sürüyor. Uganda’da hayırseverlerimizin desteğiyle yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdik. Özelde Avrupa genelde de tüm dünya Müslümanlarına çağrımız, bu mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize daha çok ulaşabilmemiz için yardımlarını esirgememeleridir. Ne kadar çok yardım ulaşırsa o kadar daha geniş kitlelere ulaşacağız.” çağrısında bulundu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler