Bingöl’de siyer yarışmasında dereceye girenlere ödülleri teslim edildi.

Peygamber Sevdalıları vakfının şubat ayında “Onu Oku, Onu Yaşa” temasıyla düzenlediği siyer yarışmasında ödül almaya hak kazananların ödül teslimi devam ediyor.

Ekleme: 11.04.2022 11:40:10 / Güncelleme: 11.04.2022 11:40:10 / Güncel / Bingöl Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Bingöl’ün Genç ilçesinde siyer yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri Peygamber Sevdalıları Vakfının Genç temsilciliği tarafından verildi.

Aralarında yarışmada altmış sorunun tamamını bilip ikinci kategoride Türkiye ikincisi olan Senem Arin’in de bulunduğu kazananlara dernek binasında düzenlenen programla ödülleri takdim edildi.

“Kendimi bir odaya kapatıp sınava yoğunlaştım”

Yarışmada ful çekerek ikinci kategoride Türkiye İkincisi olan Senem Arin; “Bu sınava çok hazırlandım, annem bana bir oda ayırdı ve orada sınava yoğunlaştım, sabahlara kadar çalıştım” dedi.

“Annem beni teşvik etti”

Satranç takımı kazanan İkra Saçık “Sınava beni annem teşvik etti, onun sayesinde hazırlandım. Kitabı her gün bir iki saat okudum sınava kadar 11 defa okudum. Sınavda yer yoktu ek bir yerde sınava girdim.”

Dizüstü Bilgisayar kazanan Türkiye ikincisi Senem Arin’e ödülü Genç temsilciliği adına Ayşe Dener tarafından teslim edildi.

Kitabı 24 defa okuyan ve dereceye girip oyun seti kazanan beşinci sınıf öğrencisi Miraç Serengül’ün ödülünü Peygamber Sevdalıları Vakfı Genç temsilcisi Mücahit Araboğa tarafından teslim edilirken, satranç takımı ödülü kazanan 6. Sınıf öğrencisi İkra Saçık’ın ödülünü ise vakıf adına Tuğba Bozkır teslim etti. 

Vakıf temsilcileri sınavda başarı gösterenleri tebrik ederek onları İslam ahlakıyla yetiştirip hayırlı işlere teşvik eden ailelerine de teşekkür etti. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar