AK Parti'li Mahir Ünal tekrarladı: Evet 19 yıl hazırlık yaptık

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, geçen yıl söylediği "Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü" açıklamasına gelen eleştirilere cevap verdi. Ünal, "Evet biz 19 yıl hazırlık yaptık" dedi.

Ekleme: 10.04.2022 12:18:43 / Güncelleme: 10.04.2022 12:18:43 / Güncel
Destek için 

AK Parti’nin kurmaylarından Mahir Ünal’ın geçtiğimiz yıl söylediği “Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü, asıl şimdi başlıyoruz.” sözlerine getirilen eleştirilere yanıt verdi. Ünal, "Evet biz 19 yıl hazırlık yaptık, onların inadına 'daha yeni başlıyoruz' diyeceğiz" dedi.

"EVET 19 YIL HAZIRLIK YAPTIK"
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde partisi tarafından düzenlenen iftar programının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünal, "Kahramanmaraş genelinde 50 milyarlık yatırım yapmış olacağız. Ne zaman? 20 yılda. Yani biz 80 yılda yapılamayanları hamdolsun 20 yıla sığdırdık." dedi.

Muhalefetin çirkin bir dezenformasyon faaliyeti yürüttüğünü söyleyen Ünal, "Uluslararası piyasalardan kaynaklanan zamları devlet yansıtıyor' diyoruz. Diyorlar ki 'Mahir Ünal, zamları devlet yapmadı diyor.'  Bütün medyada efendim 'Mahir Ünal gençlere sucuğu çok gördü.' yalanı. Dezenformasyonla algı oluşturarak 'Mahir Ünal zamları devlet yapmadı dedi', 'Mahir Ünal gençlere sucuğu çok gördü' ondan sonra '19 yıl hazırlık yaptık diyor' Bu neyin hazırlığı? Evet biz 19 yıl hazırlık yaptık. Neyin hazırlığı? Cumhuriyetimizin 100'üncü yılının hazırlığı, Elbistan'ımızı da Maraş'ımızı da Türkiye'mizi de nereye hazırlıyoruz? Cumhuriyetin 100'üncü yılına hazırlıyoruz. 2023'te bu millet yine ne diyecek, Recep Tayyip Erdoğan diyecek. İnşallah 2023'te Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında biz seçimleri kazanıp ne diyeceğiz? Onların inadına 'Daha yeni başlıyoruz.' diyeceğiz." ifadelerini kullandı.