İşgalci siyonistlerin Kudüs'teki saldırıları 5'inci gecesinde

İşgalci siyonist rejim, Kudüs'ün Şam Kapısı bölgesinde Ramazan ayının ilk gecesinde başlattığı saldırılarını Ramazan'ın 5'inci gecesinde de sürdürdü.

Ekleme: 07.04.2022 09:50:08 / Güncelleme: 07.04.2022 09:50:08 / Güncel
Destek için 

Her yıl Ramazan ayında Müslümanlar üzerindeki baskılarını diğer aylara oranla daha da artıran siyonist işgal rejimi bu sene de saldırılarını artırdı.

Kudüs'ün Şam Kapısı (Babu'l Amud) bölgesinde Ramazan ayının ilk gecesinde başlayıp 5'inci gecesinde de devam eden işgalci rejim saldırılarına karşı tepki gösteren 3 genç ve 1 çocuk alıkonuldu.

Dün geceki saldırılar hakkında elde edilen bilgilere göre musta'rabin olarak isimlendirilen ve yöresel kıyafetler giyerek kendilerini kamufle eden bazı işgalci siyonistlerin de Müslümanlara saldırdığı, işgalci siyonistlerin basın mensuplarına da saldırdıkları, onları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştıkları, saldırıları görüntülemelerine engel oldukları öğrenildi.

Öte yandan avukatlardan birinin yaptığı açıklamada Ramazan ayının başından itibaren Babu'l Amud'da meydana gelen saldırılarda işgalci siyonistlerin 33 genci ve 1 çocuğu alıkoydukları belirtildi. (İLKHA)