Avrupa’da seçim ve Müslümanlar!

Cumhurbaşkanlığını kazanmak isteyen adaylar birçok Avrupa ülkesinde olduğu gibi seçimleri kazanabilmek için Müslümanlara ve onların değerlerine saldırmaya başladı.

Ekleme: 05.04.2022 10:28:21 / Güncelleme: 05.04.2022 10:28:21 / Haber-Yorum
Destek için 

10 Nisan’da Fransa’da Cumhurbaşkanı seçimlerinin ilk turu yapılacak. Cumhurbaşkanlığını kazanmak isteyen adaylar birçok Avrupa ülkesinde olduğu gibi seçimleri kazanabilmek için Müslümanlara ve onların değerlerine saldırmaya başladı.

Cumhurbaşkanı adaylarından biri olan Marine Le Pen, “Seçilince kamusal alanda başörtüsünü yasaklamak istiyorum” diyerek İslam’ın şiarlarından biri olan başörtüsü düşmanlığı üzerinden oy toplamaya çalışıyor.

Avrupa’da yapılan seçimlerde Müslümanların değerlerini yok etme vaatleri üstünde yürütülen siyasetin iflah olmayacağını görmüyorlar mı?

Avrupa ülkesinde Müslümanlar olmasaydı acaba bunlar seçimi kazanmak için ne tür bir vaatte bulunurdu?

Seçime giren adaylar Müslümanlara çok şey borçlu, onlar olmasaydı seçmenlerine ne anlatacaklardı ya da onlara nasıl vaatlerde bulunacaklardı?

Müslümanlar her zaman varlıklarıyla bulundukları yeri ihya eden insanlardırlar. Seçimi kazanmak isteyen siyasetçiler bile onların varlıkları üzerinden siyasetlerine şekil veriyorlar.

Müslüman topluma saldırarak kazandıklarını zannedenler aldandıklarını anladıklarında onlar için çok geç olacaktır. Umarım yaptıkları hatalarını anlayıp Müslümanlara saldırmaktan vazgeçerler diyeceğim ama kalpleri mühürlenmiş olana işittirecek gücüm yok.

Onları tüm varlıkların Rabbi olan Allah’a havale edip Avrupa’daki kardeşlerimi muhafaza etmesini diliyorum.