Bitlis Özgüzeldere Spor namağlup olarak play-off’lara katılma hakkını garantiledi

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Bitlis’i temsil eden Özgüzeldere Spor, kendi evinde karşılaştığı Van Yolspor’u 3-1’lik skorla geçerek ligin tamamlanmasına bir hafta kala play-off’lara katılma hakkı elde etti.

Ekleme: 03.04.2022 17:05:12 / Güncelleme: 03.04.2022 17:05:56 / Güncel / Bitlis Haberleri
Destek için 

Namağlup olarak çıktığı maçta 3-1 galip gelen Özgüzeldere Spor, en yakın rakibi olan Cizre Serhatspor’a 5 puan fark atarak ligin son haftasına şampiyon olarak girdi.

 

Saat 13.00’da Bitlis 8 Ağustos Stadyumu'nda rakibi Van Yolspor’la karşılaşan Bitlis ekibi, maçın ilk dakikalarında bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda da ev sahibi ekip üstünlüğünü sürdürerek, 2’nci golü de buldu.

İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarı da konuk ekip durumu 2-1’e getirdi.  Golden sonra ev sahibi ekip 10 kişi kalırken, maçın son dakikalarında buluğdu golle skoru 3-1’e getirdi.

Maç bu skorla tamamlanırken, tribünleri dolduran ev sahibi seyircileri de şampiyonluk gösterileri düzenledi. Önümüzdeki hafta Cizre Serhatspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Özgüzeldere Spor, prestij maçına çıkacak. Bu maçı da galip gelip, namağlup olarak play-off’lara katılmayı hedefliyor.

Maç sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Özgüzeldere Teknik Direktörü Remzi Çiçek, şampiyonluktan dolayı sporcularına, yönetime, teknik heyete ve seyircilere teşekkür etti.

Çiçek, "Yanımızda olan siyasilerimize ve büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Güzel bir maç oldu. Sezon başında söylediğimiz gibi şampiyon olduk. Şimdi play-off’larda mücadele edeceğiz. Buradan da iyi sonuçlar elde ederek şampiyon olmak istiyoruz. Seyircimize çok teşekkür ediyorum. Desteklerini hiçbir zaman eksik etmediler. Namağlup olarak bu maça kadar geldik. Önümüzde bir maç var. Ancak buraya genç bir kadro ile gitmeyi düşünüyorum. Futbol bu. Yenilmek de var. Ancak galip gelerek namağlup olarak ligi tamamlamak istiyoruz.” dedi. (İLKHA)

İlgili Galeriler