Şanlıurfa'da son günlerde artan uyuşturucu kullanımına dikkat çekildi

Küresel Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği, toplumun kanayan yarası olan madde kullanımına dikkat çekmek amacıyla teravih namazı sonrası eylem yaptı.

Ekleme: 02.04.2022 17:05:11 / Güncelleme: 02.04.2022 17:10:06 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Küresel Uyuşturucuyla Mücadele Eğitim Derneği, teravih namazı çıkışı Balıklıgöl Yerleşkesi önünde toplanarak basın açıklaması yaptı.

Küresel Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği Genel Başkanı Orhan Kılıç tarafından okunana basın açıklamasında uyuşturucu kullanımına dikkat çekildi.

Uyuşturulmuş değil, okutulmuş bir nesil istediklerini ifade eden Kılıç, "Küresel Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneğimizin amacı; halkımızı bilgilendirmek, gençlerimize sahip çıkmaktır. Kimse benim çocuğum yapmaz demesin. Her türlü uyuşturucuya hayır diyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar. Uyuşturulmuş bir nesil değil, okutulmuş bir nesil için küresel uyuşturucuyla mücadele derneği olarak tüm kadromuzda halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Herkesten destek bekliyoruz. Urfa'da ve Türkiye genelinde 81 ilde Ramazan ayı boyunca çalışmalarımız devam edecek. 'Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın' diyen kişilerin hepsi bunu iyi bilsin ki o yılan bir gün muhakkak onları da ısıracak,  evlatlarıyla sınanacaklardır. O yüzden her türlü uyuşturucuya hayır diyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler