Gaziantep’te hırsızlık yapan 26 kişi tutuklandı

Gaziantep’te ev, iş yeri, kurum ile araçlardan hırsızlık yaptıkları tespit edilen, motosiklet ve bisiklet çaldıkları için düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 78 şüpheliden 26’sı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ekleme: 31.03.2022 16:35:12 / Güncelleme: 31.03.2022 16:42:24 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kentte meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında 58 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen ve kimlikleri ile adresleri belirlenen 78 şüphelinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı bildirildi.

çok sayıda suç kaydı bulunan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 26’sının tutuklanarak cezaevine konulduğu, 10’u hakkında adli kontrol kararı verildiği ve 42 şüphelinin ise serbest bırakıldığı ifade edildi.

Öte yandan, Şehitkamil ilçesinde polis tarafından durumundan şüphelenilen park halindeki bir araçta arama yapıldığı, araçta 3 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca ve 9 adet fişeğin ele geçirildiği, gözaltına alınan A.B. hakkında yasal işlemin başlatıldığı kaydedildi.  (İLKHA)