İpekyolu Belediyesi vizyon ve projelerini tanıttı

Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, 2022 yılında yapmayı planladıkları projeleri basına tanıttı.

Ekleme: 31.03.2022 13:40:11 / Güncelleme: 31.03.2022 13:41:12 / Güncel / Van Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, hizmet üretirken yapılan her yatırımda, destek, öngörü ve yapıcı eleştirileriyle Van basınının önemli payı olduğuna vurgu yaptı.

 

Hedeflerinin modern bir kent inşa etmek olduğunu ifade eden Aydın, "Van, doğal ve tarihi değerleri ile ülkemizin en güzel şehirlerinden biri. Şehrimiz; iklimiyle, yetişen farklı tarım ürünleriyle, havasıyla, kültür çeşitliliğiyle yüksek bir potansiyele sahip. Biz de şehrimizdeki potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemize yeni bir vizyon katacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. İlçemizi her anlamda modern bir kent yapmak en büyük hedefimiz." dedi.

Aydın, "Bu yıl 7'den 70'e herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımlar için ilçemize vizyon katacak projeleri hayata geçiriyoruz. İpekyolu Belediyesi olarak hayata geçireceğimiz birbirinden güçlü sosyal ve kültürel yatırımlarla yeni bir cazibe merkezi oluşturmaya çalışıyoruz. Van Gölü kıyısına kurulacak olan yeşil kuşak projesi ve sahil bandından, 2 bin kişilik spor kompleksine, halk kütüphanesinden evlendirme salonuna, bilim merkezine kadar birçok proje ile ilçenin hayat standartlarını ileriye taşımayı hedefliyoruz." dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar