Gaziantep'te rüşvet operasyonu: 6 kişi tutuklandı

Gaziantep'te polis tarafından Oğuzeli Kaymakamlığı'na bağlı Tapu Tescil Müdürlüğü'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda biri tapu memuru gözaltına alınan 11 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ekleme: 25.03.2022 12:55:09 / Güncelleme: 25.03.2022 14:39:38 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Oğuzeli Kaymakamlığı'na bağlı Tapu Tescil Müdürlüğü'ndeki rüşvet iddiaları ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattığı belirtildi.

Çalışma kapsamında polis ekiplerinin Oğuzeli Tapu Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan ve rüşvet aldığı tespit edilen şüpheliyi suçüstü yakaladığı bildirildi.

Çalışmaların devamında söz konusu şüpheliye rüşvet verdiği tespit edilen 11 kişinin de düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı ifade edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11’inin çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu, diğer şüphelilerin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı aktarıldı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar