Üçlü fitne toplantısı!

İşgal rejimi sözde başbakanı Bennett'in, darbeci Sisi ve BAE Veliaht Prensi bin Zayed ile gizlice görüştüğü öne sürüldü.  

Ekleme: 23.03.2022 10:42:00 / Güncelleme: 23.03.2022 10:42:00 / Dünya
Destek için 

Kudüs davasına ihanet eden BAE ve Mısır, işgal rejimi ile flörtünü sürdürüyor. Siyonist basına sızdırılan bilgilere göre, üçlü fitne toplantısı Mısır'ın doğusundaki Şarm eş-Şeyh kentinde yapıldı.

İhanete devam etme kararı aldırlar!

Cuntacısı-Sisi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede, İşgal rejimi sözde başbakanı Naftali Bennett ve Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi bin Zayed hazır bulundu. Fitne toplantısının gündeminde bölgesel gelişmeler, İran nükleer anlaşması, ülkeler arası işbirliği, ekonomik yatırımlar ve Rusya-Ukrayna savaşının yer aldığı kaydedildi.  Haaretz’in haberine göre, üçlü fitne toplantısında bölgesel ve uluslararası ortamdaki son gelişmeleri incelediğini ve ortak zorluklar karşısında ilişkileri güçlendirmenin önemini vurguladıklarını yazdı.

Resmi açıklama yapılmadı!

Gazete ayrıca, Bennett’in, BAE ve Suudi Arabistan'ı dünyanın Rusya petrolüne olan bağımlılığını azaltmak için petrol üretimini artırmaya ikna etmekle ilgilendiğini açıkladı.  Reuters'a ismini vermek istemeyen Mısırlı kaynaklar üç liderin Ukrayna’daki savaşın sonuçlarını da kapsayan tartışmalar yürüttüğünü söyledi. Mısır ve BAE'den görüşmeye ilişkin resmi açıklama yapılmadı.