Bahçeli Adana’daki polis şiddetini savundu!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Adana’da bir eylem sırasında polisin kadın ve çocuklara yönelik uyguladığı şiddeti savundu. Bahçeli, “Adana’da görev yapan her polisimizin tertemiz alınlarından öpüyorum.” dedi.

Ekleme: 22.03.2022 12:18:36 / Güncelleme: 22.03.2022 12:24:21 / Güncel / Adana Haberleri
Destek için 

Haber Merkezi

Adana’da bir vakfın eylemi sırasında polisin uyguladığı şiddet büyük tepki çekmişti. MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında ‘polislilerin alınlarından öpüyorum’ diyerek şiddete destek oldu.

Şiddet uygulayan polislere övgü!

Devlet Bahçeli grup toplantısında, “Türk polisi görevinin gereğini yapmış, Müslüman görünümlü bir avuç münafığa, sokakları karıştırmak isteyen sayıca küçük bir azınlığa Türk devletinin yaptırım gücünü göstermiştir. Bütün emniyet teşkilatımızı hassaten kutluyor, özellikle Adana’da görev yapan her polisimizin tertemiz alınlarından öpüyorum. Kadınları, çocukları zırh olarak kullanan bu sözde vakıf yöneticileri aynı zamanda hem korkak, hem de günahkar olarak anılacaklardır. Muhammed'i ahlakın kırıntısını taşımayan, İslam’ın ruhuyla bağdaşmayan bu sözde vakfın kimin kuytusu, kimin kuyusu, kimlerin kumandası altında olduğunu vicdan sahibi her vatandaşımız az çok bilmektedir.” ifadelerini kullandı.