Rusya komutanlarını kaybetmeye devam ediyor!

Rusya’nın Karadeniz Donanması Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Andrey Paliy’nin Ukrayna’nın liman kenti Mariupol'daki çatışmalar sırasında öldürüldüğü açıklandı.

Ekleme: 21.03.2022 09:38:13 / Güncelleme: 21.03.2022 09:59:22 / Dünya
Destek için 

Rusya’nın Karadeniz Donanması Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Andrey Paliy’nin Ukrayna’nın liman kenti Mariupol'daki çatışmalar sırasında öldürüldüğü açıklandı. Ukrayna tarafından yapılan ve daha önce de 6 generalin öldürüldüğü hatırlatılan açıklamada, "Rus ordusu tamamen hazırlıksız ve sadece seyir füzeleriyle savaşıyor" denildi.

Karadeniz Donanması Komutan Yardımcısı öldürüldü!

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, Rusya’nın Karadeniz Donanması Komutan Yardımcısının da Ukrayna’da öldürüldüğü bildirildi.

İHA'da yer alan habere göre Rusya'nın Karadeniz’deki filosunun önemli bir üssü olan Sivastopol Valisi Mikhail Razvozhayev, “Donanmanın Komutan Yardımcısı Andrei Paliy, Ukrayna’nın liman kenti Mariupol'daki çatışmalar sırasında öldü” ifadelerini kullandı.

5 General ve 1 kıdemli albay öldürülmüştü!

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanının Danışmanı Mihaylo Podolyak, Ukrayna’da öldürülen Rus generallere ilişkin yaptığı açıklamasında, “Rusya'nın üst düzey yetkililerinin yüksek ölüm oranı dikkat çekici. 5 general ve 1 kıdemli albay öldürüldüğü açıklanmıştı.