Gaziantep'te “suç örgütü” operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Gaziantep’te “suç örgütü”ne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ekleme: 19.03.2022 10:05:10 / Güncelleme: 19.03.2022 10:05:10 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, tefecilik, 6136 SKM” suçlarına karışanların yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında söz konusu suçlara karışan şahısların kimliklerinin tespit edildiği ve 19 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği bildirildi.

Operasyonda 16 şüphelinin gözaltına alındığı ve haklarında yasal işlemlerin başlatıldığı ifade edildi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, silah, sahte evrak, sahte senet ve kredi kartı gibi birçok materyallerin ele geçirildiği kaydedildi.

Gözaltına alınan 16 şüpheliden 5'inin emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 6'sının ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu, diğer 5 şüphelinin de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı aktarıldı.  (İLKHA)





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar