Gaziantep Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı

Gaziantep Umut Kervanı, Beraat Kandili dolayısıyla kentteki onlarca ihtiyaç sahibi ve yetim aileye gıda yardımında bulundu.

Ekleme: 18.03.2022 11:55:18 / Güncelleme: 18.03.2022 11:57:19 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Ramazan ayının habercisi olan Beraat Kandili münasebetiyle kentteki ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere gıda paketi dağıtan Gaziantep Umut Kervanı, yardımlarıyla yüzleri güldürdü.

Kurulduğu günden beri ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yardımda bulunan ve yaptığı yardımlarla muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını gideren Gaziantep Umut Kervanı, Beraat Kandili münasebetiyle birçok aileye gıda yardımında bulundu.

Yardım faaliyetleri kapsamında vakıf üye ve gönüllüleri tarafından hazırlanan gıda paketleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere araçlara yüklenerek evlerine götürüldü.

İhtiyaç sahiplerine yapılan gıda yardımının ardından yaptıkları yardımlarla ilgili bilgi veren Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, Beraat Kandili münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Umut Kervanı olarak yıllardır ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirten Özaslan, üç aylar münasebetiyle yardım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Ramazan ayı yaklaştığını anımsatan Özaslan, “Ramazan ayında da çalışmalarımızı iki katına çıkararak ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımızı inşallah ulaştıracağız. Umut Kervanı yıl boyunda ihtiyaç sahibi olan ailelerin ihtiyaçlarını gidermek için her türlü gayreti gösteriyoruz. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerin sayısı ikiye katlanıyor. Bizde çalışmalarımızı hayırseverlerin desteğiyle artıracağız.” şeklinde konuştu.

Ramazan ayı boyunca yardım çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Özaslan, Ramazan ayından sonra da hayırseverlerin vakıflarına ulaştırdıkları emanetleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını bildirdi.

Özaslan, Ramazan ayında daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak için hayırseverlere destek çağrısında bulundu. (İLKHA)