Umut Kervanı Ramazan öncesi mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıttı

​​Rahmet, merhamet ve yardımlaşma iklimi olan üç aylar münasebetiyle Adıyaman Kahta Umut Kervanı, mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi, kırmızı et ve kahvaltılık yardımında bulundu.

Ekleme: 17.03.2022 21:40:13 / Güncelleme: 17.03.2022 21:40:13 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Kahta Umut Kervanı Başkanı Mehmet Sivil, hayırseverler ve bağışçıların destek vermeleri durumunda, yüzlerce mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştıracaklarını söyledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Sivil, "Kâhta Umut Kervanı olarak üç aylar vesilesiyle gıda kolisi, kırmızı et ve kahvaltılık kolilerimizi mağdur ailelere ulaştırmak için yola çıktık. Allah'a hamdolsun hayırlı bir çalışmanın içerisinde bulunmaktayız. Hayırseverlerin ve bağışçıların bize vermiş oldukları emanet olan vekaletleri bizde tespitli ve kayıtlı olan ailelere ulaştırıyoruz." dedi.

Sivil açıklamasının devamında, "Umut Kervanı olarak bugün ve bugünden sonrada bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bağışçılardan ve hayırseverlerden isteğimiz ve talebimiz, bağışlarını bizlere verdikleri halde bekleyen binlerce ve yüzlerce muhtaç ailelere gıda ve kesilen kurban etlerini de ulaştıracağız. İsteğimiz mübarek üç ayların rahmetinden ve esenliğinden istifade etmektir. Bundan dolayı bağışları ve yardımlarınızı talep ediyoruz. Rabbim yapmış olduğunuz tüm hayırları kabul etsin, Allah razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

İlgili Galeriler