Batman İŞKUR İl Müdürü Eviz: İşçi alımlarında dolandırıcılara itibar etmeyin

Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Besim Eviz, Sağlık Bakanlığının işçi alımlarında maddi menfaat sağlamak isteyenlere itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

Ekleme: 17.03.2022 11:40:09 / Güncelleme: 17.03.2022 11:40:09 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan İŞKUR Müdürü Eviz; Sağlık Bakanlığı tarafından ilan edilen 10 bin kişilik alımda Batman’da farklı mesleklerde 113 kişilik kadronun tahsis edildiğini anımsattı.

Eviz, “Bu nedenle vatandaşlarımızın kadro vaadiyle maddi menfaat sağlamak isteyen dolandırıcılara itibar etmemesini, tüm alımların noter huzurunda yapılması nedeniyle asil veya yedek olmaları durumunda da kimsenin etkisinin olmadığını, olamayacağını özellikle belirtmek isterim. Bu şekilde maddi menfaat talebinde bulunan kişilerin Cumhuriyet Başsavcılığına veya İl Müdürlüğümüze bildirilmesi durumunda haklarında yasal işlem yapılacaktır.” dedi.

Açıklamanın devamında Eviz, şunları söyledi: “Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir. Bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.”(İLKHA)