Tuzla Kurye Hizmetleri

İlandır...

Ekleme: 15.03.2022 15:01:35 / Güncelleme: 17.03.2022 09:15:08 / Tanıtım
Destek için 

Akıncı Kurye & Dağıtım ve Uçak Kargo Hizmetleri, kurye/posta/kargo hizmetlerini verimli ve uygun maliyetli bir şekilde sağlamak, geliştirmek, işletmek ve yönetmek ve diğer işlemleri yürütmek ve ayrıca posta hizmetleri konularında diğer posta idareleri ile ikili anlaşmalar yapmakla görevlidir.

Tuzla Kurye

Akıncı Tuzla Kuryeleri, paketinizin ne kadar önemli olduğunu biliyor ve anlıyoruz. Gönderilen her koli, yolculuğu boyunca takip ve takip edilmesine izin verecek şekilde elektronik olarak etiketlenir. Öğenizi herhangi bir zamanda izleme ve takip etme konusunda size rahatlık ve gönül rahatlığı sağlar.

Vakit nakit olduğunda, kurye ihtiyaçlarınız için Hızlı & Acil Tuzla Kuryelerini seçin. İsteğe özel kurye hizmetlerimiz sizi düşünerek oluşturulmuştur. Paketlerinizi A noktasından B noktasına taşımaktan çok daha fazlasını yapıyoruz. Nihai teslimat başarısıyla sonuçlanan özel acil Tuzla kurye çözümlerle işinizin büyümesini sağlıyoruz. Böyle zamanlarda Tuzla kuryeleri en dayanıklı işletmeler, her sözü hızlı bir şekilde yerine getirmeye hazır olanlardır. Hız, inanç ve doğrulukla hareket etme yeteneği, topluluktaki liderlik konumunuzu belirler.

İşte biz burada devreye giriyoruz. İstanbul ve Tuzla’ya dağılmış düzinelerce lokasyonumuz veya sadece bir ofisiniz olabilir. Günde birden fazla teslimat veya yılda sadece bir kez teslimat alabilirsiniz.

Hızlı & Acil Tuzla Kuryeleri

Şu anda işletmenizin büyüklüğü veya bireysel ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, VIP Tuzla Kuryeleri, ihtiyacınız olan paketin tam olarak ihtiyaç duyulan yere ulaşmasını sağlamak için mükemmel bir şekilde konumlandırılmıştır. Yurt içi ve yurt dışı nakliye kabiliyetimiz sayesinde İstanbul ve/ya Tuzla’nın her köşesine ve Türkiye çapında 220’den fazla ülkeye tam zamanında. Bizimle, ürününüze sevkiyattan varış noktasına kadar en yüksek önceliğimiz ve uzman bakımımız verilir. Pazar lideri izleme ve izleme teknolojisinden yararlanıyoruz. Ülkenin her köşesini kaplayan bir ayak izi. Ve 1875’e kadar uzanan bir teslimat sicili.

Kısacası : Biz isteyebileceğiniz en güvenilir iş ortağı ve/ya kurye hizmetiyiz. Akıncı Tuzla Kurye & Dağıtım ve Kargo Hizmetleriyle kurye ihtiyaçlarınızı karşılaması için emanet ettiğinizde, müşterinizin kahramanı olun ve sürdürülebilir ticari büyümenin temellerini atın. Hizmetlerimizi bugün test edin.

Tuzla Kurye: Koli & Paket Taşımacılığı

Aşkın birçok şekil ve boyutta geldiğini söylerler. Paket servisimiz de öyle. İstanbul ve Tuzla’nın her köşesini, her şeyi, her yere teslim eden bir paket servisi ile kaplıyoruz. Ayrıca buradaki tarife hesaplayıcımızı kullanarak maliyeti önceden hesaplayabilirsiniz . Küçük paketler, 0,1 kg – 2 kg ağırlığındaki öğeler için normal hızlı posta sunar.


Tuzla Kuryelerinin toplama ve teslimat hizmetimiz, paketinizi taşımanın en hızlı yoludur ve ağırlığı 2,1 kg’dan 30 kg’a çıkarıyoruz. Yolculuğun her aşamasında tam takip, teslimat kanıtı ve SMS bildiriminden yararlanabilirsiniz. Kadıköy kurye hizmetimiz de İstanbul genelin de 7/24 hizmet/destek vermektedir. Ayrıca buradaki tarife hesaplayıcımızı kullanarak maliyeti önceden hesaplayabilirsiniz . Parsel teslimatının burada kontrol edebileceğiniz yasaklanmış ürünlerimize tabi olduğunu lütfen unutmayın.

Akıncı Tuzla Kurye Hizmetleri

Tuzla Kuryeleri ile Sigortalı & Garantili

  1. Sigortalı Kargo; Akıncı Kurye & Dağıtım ve Kargo Hizmetleri koruması altındaki ürünler veya paketler için sağlanan sigorta kapsamı. Bu eşyalar genellikle hasar veya kayıplara karşı sigortalıdır.
  2. Sıradan Kargo;Maksimum 30 kg kütleye kadar mal ve malzeme göndermek için ekonomik, sayaçtan gişeye koli hizmeti. Tüm ticari mallar gümrük vergisi değerlendirmesine tabidir.
  3. Koli Kargo; Koli kargolar için teslimatta nakit ödeme.

Ekspres Tuzla Kuryeleri

Ekspres Tuzla Kurye Hizmeti, diğerlerine göre yüksek teslimat önceliğine sahip en hızlı posta ürünüdür. 0-30kg ağırlığındaki evrak ve koli dahil acil malların sevki için hızlı ve güvenilir kapıdan kapıya hizmet sağlayan ilçeler arası/iller arası/uluslararası öncelikli bir posta ürünüdür. Eczane kurye hizmetimiz de İstanbul’un lojistik/kargo sorunlarına çözümler üretmektedir. Öğeler izlenebilir ve bir sokak adresi ve iletişim numarası ile doğru bir şekilde ele alınması gerekir.

Ekspres Tuzla Kurye Hizmetimiz avantajları şunları içerir:

  • Nispeten daha ucuz/ekonomik kurye hizmetancak son derece uygun.
  • Kapıdan kapıya posta toplama ve teslimat hizmeti sunar.
  • İstanbul’un tamamı, Türkiye çapında 157 ülkeden oluşan bir ağ ile il çapında ve ülke alanında hizmet vermektedir.
  • Takip ve İzleme tesisi aracılığıyla gelişmiş müşteri memnuniyeti sunar.

Posta için yasaklanmış öğeler arasında canlı hayvanlar, patlayıcılar, para, değerli mineraller, bitkiler ve uyuşturucu ve alkol gibi rahatsız edici malzemeler bulunur. Yasaklanmış ürünler listesine göz atmak lütfen iletişime geçiniz.

Akıncı Tuzla Kurye: Depolama & Lojistik

Depolama ve lojistik: mallarınızın akışını sağlıyoruz. Akıncı Tuzla Kurye Servislerimiz, zorlu ekonomik koşullar karşısında operasyonel omurgalarını sürdürmek isteyen esnek kuruluşlara lojistik ve depolama hizmetleri sunmaktadır. Herhangi bir tedarik zincirinin başarısı, sağlam depolama ve lojistik işlevlerine bağlıdır. Merkezi tesislerimiz, büyük envanter sevkıyatlarının alınabileceği, güvenli bir şekilde saklanabileceği ve dağıtılabileceği müşterilerimizin kullanımına açıktır. Depolama ve lojistiğinizin birlikte çalışmasını sağlayarak; ürünlerinizin güvenli ve öngörülebilir hareketini sağlayabilir, hızlı bir ticaret ortamında arz ile talebi eşleştirebilir ve size işinizin uçtan uca gereksinimlerini yönetme yeteneği verebilirsiniz.

Tuzla Kurye/Kargonuzu GPS Takibi

Akıncı Tuzla Kurye Hizmetleri olarak paketinizin ne kadar önemli olduğunu biliyor ve anlıyoruz. Gönderilen her koli, yolculuğu boyunca takip ve takip edilmesine izin verecek şekilde elektronik olarak etiketlenir. Öğenizi herhangi bir zamanda izleme ve takip etme konusunda size rahatlık ve gönül rahatlığı sağlar.

Tuzla Kurye & Dağıtım ve Kargo Hizmetleri

Tuzla Kuryeleri ile Soru/Cevap

Akıncı Kurye & Dağıtım ve Kargo Hizmetleri, hem yurtiçi hem de uluslararası nakliye için uygun, kapıdan kapıya, ekspres kurye teslimat hizmeti sunar.

Tuzla Kuryelerin Doğru Seçim Olduğunu Nasıl Anlarım?

Hız ve gönül rahatlığı sizin için önemli mi? Tuzla Kurye Hizmetimiz, önemli belgeleri, kritik iş stoklarını, değerli malları, sevdiklerinize hediyeleri ve çok daha fazlasını güvenle taşımanıza olanak tanır. Akıncı Tuzla Kurye Hizmetlerini seçmek size zaman ve para tasarrufu sağlar.

Tuzla Kuryenin Maliyeti/Fiyatı Nedir?

Tuzla Kurye teslimat hizmetlerimizin maliyetleri, paketlenmiş ürünün ağırlığına ve varış noktasına kadar kat edilen mesafeye göre değişecektir.

Kısıtlı Öğeler Var Mı?

Bazı öğeler tehlikeli, yasaklanmış veya kısıtlanmış mallar olarak sınıflandırılabilir. Taşıyamadığımız eşyaların tam listesi burada mevcuttur.

Tuzla Kuryeleri Ne Kadar Ağırlık Taşıyabilir?

Geniş omuzlarımız var. Öğe başına 300 kg’ın altındaki veya gönderi başına 1000 kg’ın altındaki herhangi bir gönderiyi teslim edebiliriz. 1000kg üzeri gönderiler için nakliye hizmetlerimiz hizmetinizdedir.

Tuzla Kuryemi/Kargomu Takip Edebilir Miyim?

Kesinlikle. Teslimat tamamlanana kadar yolculuğun her aşamasını takip etmenizi sağlayan çevrimiçi takip ve takip sistemimizi kullanarak tüm kargolarınızı takip edebilirsiniz.

Ambalaj/Paketleme Sağlıyor Musunuz?

Hayır. Ambalajlamadan müşterilerimiz sorumludur. Ancak, talep üzerine sözleşmeli müşterilerimiz için ‘yol paketleri’ belgesi düzenlenebilir.

Kargom Sigortalı Mı Taşınıyor?

Gönderi başına P500’e kadar standart sigorta sunuyoruz. Ancak bu değeri aşan herhangi bir paket için ek bir ücret karşılığında sizin için ayarlayabileceğimiz ek sigorta gerekecektir. Alternatif olarak, tercih ettiğiniz sigorta sağlayıcısı aracılığıyla seçtiğiniz teminatı güvence altına alabilirsiniz.

Sahipsiz Kargolar Ne olur?

Sahiplenilmeyen posta gönderileri İade Mektubu Ofisine (RLO) iade edilir ve mektuplar bir ay saklanır ve daha sonra adres belirtilmişse göndericiye iade edilir ve paketler bir yıl saklanır ve hala talep edilmezse imha edilir. .

Kargo Kaybolursa veya Çalınırsa Ne Olur?

Öğeler kaybolduğunda, müşteri tazmin edilir ve sorumlu Posta İdaresi sorumluluk üstlenir.