Siirt-Pervari yol yapımına Haziran’da başlanacak

Siirt’i Pervari’ye bağlayan karayolu, 2014 yılında yatırım programına alınmış fakat geçen onca zamana rağmen yapımına başlanamamıştı.

Ekleme: 15.03.2022 12:20:09 / Güncelleme: 15.03.2022 12:22:18 / Güncel / Siirt Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Siirt-Pervari yolunun Haziran ayında yapımına başlanacağını duyurdu.

11.07.2020 tarihinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Türkiye'nin en yüksek köprüsü olan Botan Çayı Beğendik Köprüsü’nün açılışı sonrası Pervari’ye ziyarette bulunmuş, bu ziyaret sırasında Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari halkının en büyük sıkıntılarından biri olan yol sorununu dile getirmiş ve bu sorunun çözülmesi talebinde bulunmuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nun da yapım çalışmalarına bizzat katılacağını sosyal medya hesabından duyuran Özcan, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın Siirt ziyaretinde verdiği söz ve talimatla Siirt-Pervari kara yolu yapımına önümüzdeki haziran ayında başlanacaktır. Çalışmaların ilk gününde Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu da yapım çalışmalarına bizzat katılacağını belirtmiştir. Halkımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” (İLKHA)







Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar