TESSEP Batman’da “Aile Okulu” projesini başlatıyor

Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Genel Merkezi tarafından Türkiye’nin farklı illerinde başlatılan “Aile Okulu” projesi kapsamında Batman’da da gençlere yönelik evliliğin önemine dikkat çekmek amacıyla bir dizi program düzenleniyor.

Ekleme: 09.03.2022 10:45:08 / Güncelleme: 09.03.2022 10:58:06 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

TESSEP Batman İl Temsilciliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, genç evliler, yeni evlenenler ve evlilik çağında olanlara yönelik başlatılan "Aile Okulu" projesi kapsamında toplumun ıslahı, ihya ve inşası için aile kurumunu güçlendirmek gayesiyle iki haftalık bir program düzenleneceği bildirildi.

Açıklamada, eğitimci, yazar, aile eğitmenleri ve psikolojik danışmanlar tarafından Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Konferans Salonunda, 12 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak olan çok kapsamlı programa tüm genç bayanların katılım göstermesi çağrısında bulunuldu.

Kayıt yapan her katılımcıya belge verileceği belirtilen açıklamada, program sonunda düzenlenecek yarışmada dereceye girenlere ise ödüllerin verileceği kaydedildi.

TESSEP Batman İl Temsilciliği, açıklamada son olarak şu ifadeleri kullandı: “Aile Okulu; sağlıklı evliliklerin ve aile saadetinin oluşturulmasına, var olan saadetin pekiştirilmesine ve saadeti dareynin sürdürülmesine katkı sunacaktır inşallah. Bu vesile ile evlilik çağına gelmiş genç kızlarımızı, yeni evlenmiş gençlerimizi bu programa davet ediyoruz.”(İLKHA)