"Umut Kervanının gerçek sahipleri hayırseverlerdir"

Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Umut Kervanı'nın asıl sahiplerinin hayırseverler olduğuna dikkat çekerek, hayırseverler tarafından yapılan yardımlar vesile ile ihtiyaç sahiplerine ulaşabildiklerini belirtti.

Ekleme: 08.03.2022 18:20:16 / Güncelleme: 08.03.2022 18:31:33 / Güncel / Van Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Van'da bir takım ziyaret ve temaslarda bulunan Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Işık ile beraber Van Umut Kervanını ziyaret etti.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görerek onların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmalar yaptığını belirten Kurtaran, Ramazan ayında insanların daha çok kapılarını çaldıklarını söyledi.

 

Kurtaran, "Biz de Ramazan ayını daha bereketli geçirmek için ihtiyaçlarının giderilmesi için kapımızı çalanların da ihtiyaçlarını gidermek için hayırseverlerimize gideceğiz. Özellikle Van’daki hayırseverlere de sesleniyorum. Hep beraber ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını gidermek için gayret edelim. Bu şekilde Allah kendisi için yaptığımız çalışmaları kendi katında kabul eder inşallah. Bize ahiret azığı kılar." dedi.

Hayırseverlere teşekkür eden Kurtaran, "Umut kervanının asıl sahipleri bizim hayırseverlerimizdir. Çünkü onların bize katkıları olmazsa, ihtiyaç sahiplerine verecek bir şey bulamayız. Onlar da Allah’ın onlara verdiği nimetten ihtiyaç sahiplerine verirler. Bizler de sağ elin verdiğini sol el görmeyecek şekilde karşı tarafa hissettirilmeden onların bu hayırlarını en güzel şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız inşallah." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler