Prefabrik Ev Fiyatları İstanbul

İlandır..

Ekleme: 08.03.2022 15:50:39 / Güncelleme: 08.03.2022 15:50:47 / Tanıtım
Destek için 

Dışarıdan bakınca diğer evlerden hiçbir farkı olmayan prefabrik ev fiyatları, çelik konstrüksiyonların bir araya getirilmesi ile inşa edilen yapılardır. Son yıllardaki piyasa şartlarının değişmesi ve covid19 pandemisi yüzünden prefabrik evler oldukça popüler hale gelmiştir. Her ihtiyaca uygun bir biçimde üretilen prefabrik ev fiyatları için hemen tıklayınız. Prefabrik ev modellerine baktığımızda 30 m2’den başlayan modeller tek katlı ve iki katlı olarak git gide büyümektedir. Her alanda kullanılabilmektedir.

Prefabrik ev fiyatları sadece İstanbul için değil tüm Türkiye için geçerlidir. Prefabrik ev fiyatları ise modelden modele değişmektedir. Makro Prefabrik, prefabrik ev modellerini üretmeden önce AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları yürütmüştür. Bunun sonucunda prefabrik ev üretirken diğer üreticilerin yaptığı hatalar giderilmiştir. Bu sayede kaliteli bir yapıya oluşan prefabrik ev modelleri ortaya çıkmıştır.

İstanbul bir deprem bölgesidir. Bunu İstanbul’da yaşayan herkes bunu bilir ve evinin de depreme dayanıklı bir yapıda olmasını ister. Bazı deprem bölgelerinde valilikler en fazla iki katlı ev yapımına izin vermektedir. Bunun sebebi ise depreme en dayanıklı yapılar, iki katlıdır. Prefabrik ev da genel olarak en fazla iki katlı olarak üretilmektedir. Bunun en büyük sebebi de deprem ve diğer doğal afetlere en uygun yapı biçimi olmasıdır. Tüm bunların sonucunda, prefabrik evler depreme dayanıklı olarak üretilmektedir diyebiliriz.

Bunların yanı sıra fiyata dahil olan pek çok malzeme ile malzeme fiyatlarından da tasarruf edebilirsiniz. Buna ek olarak prefabrik ev modellerinde yapılan izolasyon çalışmaları ile evinizin içerisine oturduktan sonra oluşacak ısınma masraflarınızı minimize eder. Hal böyle olunca prefabrik evlerin pek çok avantajı bulunmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra başka prefabrik yapılar da bulunmaktadır. Bu prefabrik yapılardan biri de prefabrik yemekhanelerdir. Genellikle prefabrik ofisler ile birlikte tercih sebebi olan prefabrik yemekhane için hemen tıklayınız. Genel olarak tek katlı oldukları bilinse de, iki katlı olarak da üretilmektedir. 58 m2’den başlayarak, 406 m2’ye kadar büyüyebilmektedir. Prefabrik yemekhaneler, haftanın yedi günü yirmi dört saati çalışmanın durmadığı alanlarda mükemmel çözüm sunmuşlardır.