Hasta Yatağı Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

İlandır...

Ekleme: 07.03.2022 18:16:52 / Güncelleme: 07.03.2022 18:16:58 / Tanıtım
Destek için 

Hasta yatağı özellikleri saymakla bitmemek dedim. Hasta yataklarında dikkat edilmesi gereken pek çok husus vardır. Özellikle son dönemlerde en çok dikkat edilmesi gereken hususların başında kalite ve Konfor gelmekle beraber bunun yanında teknolojiye cevap vermiyor olması büyük sıkıntıdır. Kalite Her işin başında gelen ilk faktör olduğu gibi konfor ise yatak arayışında aranan ilk özellik olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu iki niteliğinin yanında hasta yatağının Bir de son dönemlerde birlikte Teknolojiye ayak uydurması gerekmektedir.

Örneğin kumanda ile pek çok işlemi yapabildiğimiz gibi şarj aleti kullanılabilecek şekilde ve bunlardan çok daha fazlası teknolojinin getirdiği gelişmeler bu yataklarda da izlenme ne bilmelidir. Şifa yatak sitesinde her tür yatak olduğunu bildiği gibi bulunan her yatağında tek tek özellikleri belirtilmektedir. Güvenli alışveriş ve kiralama işleminizi gerçekleştirmek için şifa yatak sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Hasta Yataklarında Kiralama İşlevi

Kiralık hasta yatağı oldukça önemli bir işleyiş olarak sağlık sektöründe karşımıza çıkan yeni bir gelişme olmamakla beraber pek çok kişinin son dönemlerde aklına geldiği bir hizmettir. Kiralık hasta yatağı şifa yatak sitesinde oldukça fazla seçenek de mevcuttur. Hastanızın fiziki kriterlerine ve hastalık ihtiyaçlarına göre istediğiniz konforda ve kalitede yatak seçebilir ve kiralayabilirsiniz. Firmamız her türlü ihtiyacınız karşısında sizlere hizmete hazırdır.

Havali Yatak Nedir? Kimlere Verilir?

Havalı yatak hasta yakınları tarafından sıklıkla tercih edilen bir yatak modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Havalı yatak modellerinde hasta kişi yatağa yattığında bile tüm vücudunun nefes alması sağlanmaktadır. Yani burada anlatılmak istenen yatağa yatılan bölgenin dahi yatak teknolojisi sayesinde geliştirilen sistemi ile vücudun yatağa denk gelen kısmında hava alıp vermesi sağlanmaktadır. Havalı yatak modelleri genellikle felçli hastalar, sürekli bakıma muhtaç olanlar, evde tedavi gören hastalar, yatak yarası çabuk çıkanlar, engelliler ve fazla kilolu insanlar için sıklıkla tercih edilmekte olan bir yatak modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Şifa yatak temize ziyaret ederek tüm yatak modellerimizi görebilir havalı yatak modellerinin çeşitlerin inceleyebilirsiniz.