Siyonist Herzog'un geleceği tarih kesinleşti! Tepki büyük!

Siyonist rejimin sözde Cumhurbaşkanı Herzog'un , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlisi olarak 9 Mart 2022'de Türkiye’ye resmi ziyarette bulunacağı bildirildi.

Ekleme: 05.03.2022 21:02:52 / Güncelleme: 05.03.2022 21:09:30 / Dünya
Destek için 

Filistinlilere yönelik hak ihlallerine devam işgal rejiminin sözde cumhurbaşkanının 'normalleşme' kapsamında Türkiye'ye davet edilmesi büyük tepki toplamış,   55 STK, “İşgal Cumhurbaşkanı Ülkemize Gelmemeli” başlıklı bir bildiri yayınlamıştı. 

Siyonist Herzog'un Türkiye'ye davet edilmesine tepki gösteren  HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya  Yapıcıoğlu ise, “Bizim nazarımızda siyonist işgal rejimi bir devlet değildir ve devlet muamelesi de görmemelidir. Devlet olmayan bir topluluğun başındaki kişiyi siz memleketinize davet edip ona ‘devlet başkanı’ muamelesi yaparsanız şimdiye kadar Kudüs davasından dolayı yaptığınız artıları ve Müslümanları ciddi şekilde yaralar. Mescid-i Aksa Müslümanların ilk kıblesidir. Kur’an’da Allah tarafından çevresinin mübarek kılındığı söylenen bir beldedir. İçinde ibadet yapmak için yolculuk yapılacak 3 mescitten birisidir Mescid-i Aksa. Bu hassasiyetler çevresinde orayı işgal edenlerle normalleşme adımları atılmamalıdır.”  demişti. 

Etiketler: