Umut Kervanı Doğubayazıt temsilciliği onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde faaliyet yürüten Umut Kervanı Yardım Derneği İlçe Temsilciliği ocak ve şubat ayında ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ulaştırdı.

Ekleme: 05.03.2022 14:35:10 / Güncelleme: 05.03.2022 14:36:27 / Güncel / Ağrı Haberleri
Destek için 

Her ay ihtiyaç sahibi ailelere ayni ve nakdi yardımları ulaştıran Umut Kervanı Yardım Derneği Doğubayazıt Temsilciliği yetkilileri tarafından önceden tespit edilmiş ve ilçede ikamet eden ihtiyaç ailelere yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için köprü vazifesi gördüklerini belirten Umut Kervanı Yardım Derneği Doğubayazıt Temsilcisi İsmail Zeren, geçmiş aylarda olduğu gibi ocak ve şubat ayında da onlarca ihtiyaç sahibi aileye ulaştıklarını belirtti.

Hazırlanan yardım kolilerini, tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim ettiklerini belirten Zeren, "Birinin hayrını alıp, ötekinin ihtiyacını karşılıyoruz. Önümüzde Ramazan ayı, zekatlarımızı vereceğiz, hayır hasenatta bulunacağız. Sadece Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini düşünmeyelim. Yılın 12 ayı bu insanlarımızın ihtiyaçları söz konusu. Bunun için hayırseverlerin ve iş adamlarımızın desteğini bekliyoruz." dedi. (İLKHA)

İlgili Galeriler