Siirt'te karda mahsur kalan öğretmenler kurtarıldı

​Siirt’in Şirvan İlçesine bağlı Çavuşlu köyünde yağan aşırı kardan ötürü mahsur kalan 10 öğretmenin yardımına, İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri yetişti.

Ekleme: 04.03.2022 22:30:16 / Güncelleme: 04.03.2022 22:48:06 / Güncel / Siirt Haberleri
Destek için 

Siirt’in İlçelerinde etkili olan kar bazı köy yollarını ulaşıma kapatırken, Çavuşlu köyüne gitmekte olan öğretmen servisi yağan kardan ötürü yolda mahsur kaldı.

Haber verilmesi üzerine köy yolunda çalışma başlatan Siirt İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri, yolu açarak öğretmenlerin güvenli bir şekilde köylerine ulaşmasını sağladı.

 

Pervari ve Şirvan İlçelerine bağlı bölgelerde yoğun kar yağışının devam ettiğini ve ekiplerin aralıksız bir şekilde çalıştığını belirten Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat;  “Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatları doğrultusunda karla mücadele çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Şirvan İlçemizden Çavuşlu köyüne gitmekte olan 10 öğretmenimizin kardan ötürü yolda mahsur kaldığı ihbarı üzerine ekiplerimiz harekete geçerek öğretmenlerimizi güvenli bir şekilde köylerine ulaşımı sağlanmıştır. Öte yandan Pervari ilçemizde grup köy yolu olan Geçit Tepe mevkiinde karla mücadele çalışmalarımız devam etmektedir” dedi. (İLKHA)