İşgalci siyonistler cenaze merasimine saldırdı

Salı günü işgalci siyonist rejim, saldırılar sonucu şehid ettiği Ammar Ebu Afife'nin defin törenine yaptığı saldırıda onlarca kişi yaralandı.

Ekleme: 03.03.2022 09:40:08 / Güncelleme: 03.03.2022 09:42:32 / Dünya
Destek için 

Bütün dünyanın Rusya-Ukrayna arasındaki savaşa yöneldiği bu günlerde Müslümanlar üzerindeki baskısını ve barbarlıklarının dozunu artıran işgalci siyonist rejim, insanlık tarihine kara leke sürmeye devam ediyor.

Salı günü Beytul-Ficar kasabası saldırısında şehid edilen El-Arub Mülteci Kampı halkından Ammar Ebu afife için düzenlenen ve büyük bir kalabalığın katıldığı cenaze merasimine saldıran işgalci siyonistler, onlarca kişiyi yaraladı.

İşgalci siyonistlerin El-Halil'in kuzeyinde bulunan El-Arub Mülteci Kampı'ndaki cenaze merasimine gerçekleştirdiği saldırıya karşılık veren Filistinli gençlerden, 3'ü atılan kurşunlarla yaralanırken onlarca kişi de atılan gaz bombalarından zarar gördü, boğulma tehlikesi yaşadı.

Saldırıya karşılık veren gençler daha sonra ara sokaklardan dağılarak izlerini kaybettirirken işgalci siyonistler yaralanan 1 genci, ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada alıkoymaya çalıştıkları ancak ambulansın onlardan uzaklaşarak genci kurtarmayı başardığı öğrenildi. (İLKHA)