Bitlis Umut Kervanı Ramazan öncesi 150 aileye gıda yardımında bulundu

Bitlis Umut Kervanı, Ramazan ayı öncesi kent merkezinde tespit edilen 150 aileye, 45 bin TL değerinde gıda yardımında bulundu.

Ekleme: 02.03.2022 18:05:15 / Güncelleme: 02.03.2022 18:12:12 / Güncel / Bitlis Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Umut Kervanı, Türkiye başta olmak üzere, 20'yi aşkın ülkede ihtiyaç sahiplerinin umudu olmayı sürdürüyor.

Bitlis'te de hayırseverlerin desteğiyle 150 aileye yardımda bulundu. Hazırlanan yardım kolileri, tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin adreslerine bırakıldı.

 

Yardım çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Vakfı Bitlis Temsilcisi İsmail Elban, Ramazan ayı öncesi 150 aileye 45 bin TL değerinde yardımda bulunduklarını söyledi.

Elban, "Hayırseverler ve iş adamlarımızın yardımıyla Ramazan ayında ve Ramazan ayı dışında da ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım yapmaya çalışacağız. Her zaman şunu söylüyoruz, biz hayırsever ile ihtiyaç sahipleri arasında bir köprüyüz. Birinin hayrını alıp, ötekinin ihtiyacını karşılıyoruz. Önümüzde Ramazan ayı, zekatlarımızı vereceğiz, hayır hasenatta bulunacağız. Sadece Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini düşünmeyelim. Yılın 12 ayı bunların ihtiyacı var. Bunun için hayırseverlerin ve iş adamlarımızın desteğini bekliyoruz. Hep beraber, Ramazan ayında ve diğer aylarda ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrasına sıcak bir çorba götürmenin gayreti içinde olalım." dedi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar