Herkes eğlenirken Mane, seccadesini alıp namaza gitti!

Liverpool'un Müslüman futbolcusu Sadio Mane, Carabao Cup finalindeki sevincini yarıda bırakarak yatsı namazını kılmaya gitti. Sosyal medyaya düşen bir fotoğraf büyük alkış aldı.

Ekleme: 02.03.2022 13:44:30 / Güncelleme: 02.03.2022 13:44:30 / Spor
Destek için 

Müslüman futbolcu Sadio Mane, dünyanın en mütevazı futbolcuları arasında olduğunu defalarca kanıtladı.

Sürekli bağış yapıyor

Para harcamayı sevmeyen ve mütevazı bir hayat süren Mane, Senegal'deki halkına sürekli bağış yapmayı tercih ediyor. Başarılı futbolcu, hem kariyeriyle hem de davranışlarıyla izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Seccadesini alıp namaza durdu!

Takım arkadaşları kazanılan Carabao Cup galibiyeti sonrasında sevinç içerisinde kutlamalar yaparken Sadio Mane'nin, eline seccadesini alarak namaz kılmaya gittiği görülüyor.

Caminin abdesthanesini temizlemişti

Müslüman futbolcu Mane, geçtiğimiz yıllarda bir camiinin abdesthanesini temizlediği görülmüştü. Amatör bir kamerayla çekilmiş görüntüler İngiltere'de büyük ilgi çekmişti.

Sevinç gösterileri sırasında arkadaşını uyardı!

Lig Kupası'nı kazanan Liverpool'da Sadio Mane, Minamino'nun kutlamalar sırasında şampanya patlatmasını istemedi. Takım arkadaşı ise Mane’ye saygı duyarak elindeki içki şişesini yere bıraktı.

“Günde 5 vakit namaz kılıyorum”

Mane’nin seccadeli fotoğrafı Twitter'da en çok konuşulan konulardan birisi olurken, Mane'nin 2018 yılında verdiği röportaj da yeniden gündeme geldi. “Din benim için çok önemli. Senegal'in yüzde 90'ı Müslüman'dır. Dinimin kurallarına uyuyorum. Günde 5 vakit namaz kılıyorum ve diğer kuralları da yaşamımda uyguluyorum. Bu nedenle alkole dokunmayacağım. İslam'ın kurallarına saygı duyuyorum."

İlgili Haberler