IHO EBRAR Mali'de su kuyusu açtı

Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu IHO EBRAR, Afrika Mali'de sürdürdüğü çalışmalar kapsamında projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Ekleme: 02.03.2022 12:05:08 / Güncelleme: 02.03.2022 12:05:08 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Farklı bölgelerde yapılan gıda, nakdi yardım, kurban kesimi, sıcak yemek, yetimhane ziyaretleri ve yetimlere nakdi yardım, katarakt ameliyatı gibi çok sayıda projeyi bir hafta içerisinde hayat geçiren IHO EBRAR, bu kez Segue bölgesinde hayırseverlerin bağışlarıyla yapımı tamamlanan 4 adet su kuyusunun açılışını gerçekleştirerek hizmete sundu.

Yapımı tamamlanan 4 su kuyusu haricinde yeni bir kuyunun da temelinin atıldığı çalışma ile ilgili konuşan İHO EBRAR Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taş, "Temiz suya ulaşmakta güçlük çeken ihtiyaç sahiplerinin su ihtiyacını karşılamak amacıyla "Su Kuyusu" açıyoruz. Bu kapsamda bugün daha önce temeli atılıp yapımı tamamlanan 4 su kuyusunun açılışını gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunduk. Bu hayırlı projeye destek veren hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Buradaki ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür kalıcı eserler sadaka-i cariye hükmünde olan projelerimizin devamı için hayırseverlerimizden desteklerini esirgememelerini istiyoruz." dedi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar